PERS İMPARATORLUGU
Moderatörler:SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ
- GiryaN
- Kayıt:10 Eyl 2009, 20:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bende kendimi avcı zannederdim 

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
-
- DefinemORG'cu
- Kayıt:23 Oca 2010, 00:13 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: PERS İMPARATORLUGU
abi 20.sine bağlayalım buluşmayı ona göre toplanalım.[/quote]GiryaN yazdı:cj2609 katılmayı düşünüyorum,malum çalışıyoruz izin almam gerekiyor. Giryan ile 20 sine sözleşmiştik ama kesin tarihi belirleyin arkadaşlar Sanırım ferdx45 de gelecekti anahtarını almayaeçine yazdı:bu ayin 18 inden sonra bi hafta sonu kusadasinda gorusebiliriz isterseniz...
o sekilde herkese yakin sayiliyor...ferdx45,giryan,arastirmaci,sen ve ben...
Aydin,IzmiR,Mugla ve Manisa cevresinde bulunan arkadaslarimizda katilabilirler...
toplanip bi cay corba icer sohbet ederiz...
hem daha ferdx45 kardesimin anahtarini alicam...![]()
not; fotoda gordugunuz KRALVEBEN ustamin sag profilidir...
sol profilden buyuk Iskender'i andirir...![]()
![]()
xxxcjxxx
Arkadaşlar Gün ve yer konusunda anlaştıysak bu gün izin dilekçesini vereceğim.
Katılım sağlayacak arkadaşların dikkatine..Ferdix45 geliyormusun.Giryan sende sıkıntı yok sanırım.CJ sen hazırmısın büyük bululmaya..

-
- Kayıt:21 Nis 2012, 19:38 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
...s.aleyküm..ustalar..arkadaşlar..pers imprtorlğundan konu açılmıştı avcılık..arşiv..şakalaşma derken konu görüşme ve buluşmaya gelmişdi...bende düşünüyordum bana yakın olduğu için cj2609 arkadaşla nasıl görüşebilirim ..sevindim yönetimdende arkadaşlar geliyor ...anlamadım şakamıydı konunun devamı gelmedi bir sorunmu var ..buluşmayı erteledinizmi..kendi aranızda özelmi görüşüyorsunuz.....saygılar..sevgiler....
-
- DefinemORG'cu
- Kayıt:23 Oca 2010, 00:13 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ŞEFİMO--BAFRALI yazdı:...s.aleyküm..ustalar..arkadaşlar..pers imprtorlğundan konu açılmıştı avcılık..arşiv..şakalaşma derken konu görüşme ve buluşmaya gelmişdi...bende düşünüyordum bana yakın olduğu için cj2609 arkadaşla nasıl görüşebilirim ..sevindim yönetimdende arkadaşlar geliyor ...anlamadım şakamıydı konunun devamı gelmedi bir sorunmu var ..buluşmayı erteledinizmi..kendi aranızda özelmi görüşüyorsunuz.....saygılar..sevgiler....
Arkadaşlar planlanan görüşme iptal olmuştur.Önümüzdeki günlerde Manisa da toplanmayı düşünüyoruz.Başka konu başlığında katılmak isteyenlere bildirilecektir.Katılımlarınızı bekliyoruz.
Saygılarımızla...
- CJ2609
- Konum:Eskisehir & Aydin [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Iptal mi olmus? O'da guzel...
Ege bolgesindeki bulusma organizasyonlarina bundan sonra beni dahil etmemenizi rica edicem arkadaslar...
Kusura bakmayin...
xxxcjxxx
Ege bolgesindeki bulusma organizasyonlarina bundan sonra beni dahil etmemenizi rica edicem arkadaslar...
Kusura bakmayin...
xxxcjxxx
- ferdx45
- DefinemORG'cu
- Kayıt:26 Ara 2010, 17:34 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
aradım açmadın tlf cj...CJ2609 yazdı:Iptal mi olmus? O'da guzel...
Kusura bakmayin...
xxxcjxxx
eçine benden haber bekledi giryanı arayacacaktı burdan kaçta çıkarız diye.
bende eçineyi arayıp cj2609 tlf nu aradım açmadı,galiba iptal oldu dedim o da giryanı aradı...olay sonlandı.....
sen niye dönmedin banada,
şimdide ortama tavır koydun

RASTGELSİN............
-
- DefinemORG'cu
aradım açmadın tlf cj...
bende eçineyi arayıp cj2609 tlf nu aradım açmadı,galiba iptal oldu dedim o da giryanı aradı...olay sonlandı.....
onu anlamayamadım[/quote]

- AraşTIRmaCI
- Kayıt:26 May 2009, 22:08 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
merhabalar...
akşama kadar giryan dan telefon bekledim..ne arayan var ne soran..üstelik işimi gücümü bırakıp sizleri bekledim..
ama her şeyin hakkında bir hayır vardır.... başka baharlara İnşAllah...
saygılarımla...
akşama kadar giryan dan telefon bekledim..ne arayan var ne soran..üstelik işimi gücümü bırakıp sizleri bekledim..
ama her şeyin hakkında bir hayır vardır.... başka baharlara İnşAllah...
saygılarımla...
..........THE LAST EXPLORERS............
http://www.definem.org Ana Sayfamızdaki Define İşaretlerimize Yorumlarınızı Bekliyoruz.
Lütfen Facebook Sayfamıza Katılarak ve Arkadaşlarınıza Önererek Destek Veriniz...
http://www.facebook.com/Definem.org
http://www.definem.org Ana Sayfamızdaki Define İşaretlerimize Yorumlarınızı Bekliyoruz.
Lütfen Facebook Sayfamıza Katılarak ve Arkadaşlarınıza Önererek Destek Veriniz...
http://www.facebook.com/Definem.org
- GiryaN
- Kayıt:10 Eyl 2009, 20:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Arkadaşlar organizasyonda biraz eksiklikler oldu galiba. ben kendi adıma özür dilerim. eçine abiyle konustuktan sonra iptal oldu anlattıkları gibi. bende şehir dışına çıktım telefonu yanıma almadan kimseyi arıyamadan k.bakmayın.
İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.