ŞU VİDEOLARA BİR YORUM ??? [meraklı]

Bu Forumda Çeşitli Video Sitelerindeki Üzerinde Yerli Define Sitelerine Ait Reklamlar Olmayan Tüm Videoları Paylaşabilirsiniz...

Moderatörler:SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ

Cevapla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Kullanıcı avatarı
[meraklı]
PROFESYONEL
PROFESYONEL
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ŞU VİDEOLARA BİR YORUM ??? [meraklı]

Okunmamış mesaj gönderen [meraklı] » 23 Ara 2012, 15:32

bu işartetlerin tek tek anlamlarını tahmin etsekte nerden başlayacağımız konusunda çelişki içindeyiz..yorumlarınızı bekliyorum,diğer videoları koymaya çalışıyorum su köprüsü üstünde çekilmiştir..

Kullanıcı avatarı
[meraklı]
PROFESYONEL
PROFESYONEL
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: ŞU VİDEOLARA BİR YORUM ??? [meraklı]

Okunmamış mesaj gönderen [meraklı] » 23 Ara 2012, 16:59

pc de kayıtlı olan video yu nasıl koyacağım foruma ...video paylaşım sitelerinden geçiş yapmak istemiyorum direk pc den atamazmıyım?! :uzgn

“VİDEOLAR - ARKEOLOJİ, TARİH ve DEFİNECİLİK VİDEOLARI” sayfasına dön