bana dedektör önerirmisiniz
Moderatörler:SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ
-
- Kayıt:06 Eyl 2010, 05:34 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
arkadaşlar öncelikle s.a ben siteye yeni üye oldum üye oldum ama baktım burda hareket var berekette vardır dedim ve benim bir maruzatım olucak
orta halli bir ikinci el dedektör almak istiyorum ve
White's kafama yatıyor SİZLERİN KULLANDIĞI ÖNERDİĞİ bir marka varsa sevinirim
-
- DefinemORG'cu
- Kayıt:18 Eyl 2009, 18:40 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: bana dedektör önerirmisiniz
forumdaki ustalar sana bu konuda yardımcı olur.Hem bu arada sitemize hoş geldin.Saygılar.
-
- Kayıt:06 Eyl 2010, 05:34 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
eyvallah hoş buldukDAĞLI BALIKÇI yazdı:forumdaki ustalar sana bu konuda yardımcı olur.Hem bu arada sitemize hoş geldin.Saygılar.
Aramıza hoşgeldin, markalardan ziyade, hangi amaçla dedektör düşünüyorsun ? whites tektekçilik için uygun bir markadır. Derin düşünüyorsan tavsiye etmem. Sonuçfa vlf sistem ve büyük objede 1 metreyi geçmeyecektir.
Sitemizde Sunulan Bilgiler, Tavsiyeler ve İşaretlere Yorumlar Yasal Kazı Yapacağınız İçindir ve Yasal Kazı Yaptığınızı Varsayarak Paylaşılmıştır, Lütfen Kaçak Kazı Yapmayalım
Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
-
TEK,TEKÇİLİK İÇİN KULLANICAMMustanG yazdı:Aramıza hoşgeldin, markalardan ziyade, hangi amaçla dedektör düşünüyorsun ? whites tektekçilik için uygun bir markadır. Derin düşünüyorsan tavsiye etmem. Sonuçfa vlf sistem ve büyük objede 1 metreyi geçmeyecektir.
-
- Kayıt:11 Nis 2010, 12:45 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
whıte's 6000 pro xl=1000.1200 tlpagi yazdı:arkadaşlar öncelikle s.a ben siteye yeni üye oldum üye oldum ama baktım burda hareket var berekette vardır dedim ve benim bir maruzatım olucak
tesero tejon=1500.1700 tl
sana onerıcem bunlardır şaşma derim

Evet whitesin en başarılı modelidir herhalde 6000 pro xl ama yinede tesoro tejon kadar derin ve kararlı değildir. İkiside tavsiye edilecek cihazlar, ilaveten xp gmax olabilir ancak tejon'un küçük paralardaki başarısını göz önüne alırsak, ben tejon diyorum.
Sitemizde Sunulan Bilgiler, Tavsiyeler ve İşaretlere Yorumlar Yasal Kazı Yapacağınız İçindir ve Yasal Kazı Yaptığınızı Varsayarak Paylaşılmıştır, Lütfen Kaçak Kazı Yapmayalım
Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
-
EYVALLAH TEŞEKKÜR EDERİMolurmu yazdı:whıte's 6000 pro xl=1000.1200 tlpagi yazdı:arkadaşlar öncelikle s.a ben siteye yeni üye oldum üye oldum ama baktım burda hareket var berekette vardır dedim ve benim bir maruzatım olucak
tesero tejon=1500.1700 tl
sana onerıcem bunlardır şaşma derim
-
- Kayıt:11 Nis 2010, 12:45 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
SONUNA KADAR KATILIYORUM ARTIK ARKADASIN KESESINE KALMIS DERIM XP GMAXX 2 DE DOGRU KARARMustanG yazdı:Evet whitesin en başarılı modelidir herhalde 6000 pro xl ama yinede tesoro tejon kadar derin ve kararlı değildir. İkiside tavsiye edilecek cihazlar, ilaveten xp gmax olabilir ancak tejon'un küçük paralardaki başarısını göz önüne alırsak, ben tejon diyorum.

-
- Kayıt:26 Nis 2010, 12:18 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
BEN PARAM GMAX A YETMEDİĞİ İÇİN ADVENTİS 2 ALDIM.HENÜZ DENEME FIRSATIM OLMADI.ÖNCEDEN KULLANAN BİLEN VARMIDIR.olurmu yazdı:SONUNA KADAR KATILIYORUM ARTIK ARKADASIN KESESINE KALMIS DERIM XP GMAXX 2 DE DOGRU KARARMustanG yazdı:Evet whitesin en başarılı modelidir herhalde 6000 pro xl ama yinede tesoro tejon kadar derin ve kararlı değildir. İkiside tavsiye edilecek cihazlar, ilaveten xp gmax olabilir ancak tejon'un küçük paralardaki başarısını göz önüne alırsak, ben tejon diyorum.USTA...
-
- Kayıt:21 May 2014, 21:46 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
dostum sana yebi bir cihaz söyleyeceğim farmet x2diye bir makina var on numara derinlik ve değerli ve değersiz sesi mevcut iş görür yani bizzat kullandım hayran kaldım vlf devrim yaratmış kim yaptıysa