DEFİNECİLER TARAFINDAN ARANAN YERLER
Moderatörler: SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ
-
Re: DEFİNECİLER TARAFINDAN ARANAN YERLER
çukurcambazbiliyoru hetarafı dağlarla çevrili 1.kale 1.kilise var suyu 2.dağın arasından akar .su hazirandan sonra kurur. gökmen
-
slm arkadaşlar definecilerin aradığı yerlerden biri olan çukurcambaz k.maraş tadır.şimdiki adı ise çukurhisar burada açılmış kaya mezardan tutunda mağara başında papaz resmi ve tavuk ,civciv resmi,oğlum kızım yanımda malım gözümün önünde diye ,anlamına geldiği söylenen 1 yazı var ilgilenen arkadaşlarvasa o yerde burası ise görüşlerinizi bekliyorum hiçbir iddam yoktur. gökmen gök
enteresan...

-
cj2609 kardeş enterasan kelimesini acarmısın *saygı duyuyorum.
acayim gokmen kardesim...
(oğlum kızım yanımda malım gözümün önünde diye ,anlamına geldiği söylenen 1 yazı var)...
enteresan olan bu...
tekerleme gibi...
cozen olmus mu bahsettiginiz yeri?
kolay gelsin...
herkeze saygilar...
xxxcjxxx
(oğlum kızım yanımda malım gözümün önünde diye ,anlamına geldiği söylenen 1 yazı var)...
enteresan olan bu...

cozen olmus mu bahsettiginiz yeri?
kolay gelsin...
herkeze saygilar...
xxxcjxxx
, benim saydıgım yerler hakkında bilgisi kaydı olan yokmu
busayılan yerler neyedayarak aranıyor yer var parayı cıkaracak varmı
SAYGILAR
ALİ ARTUL
busayılan yerler neyedayarak aranıyor yer var parayı cıkaracak varmı
SAYGILAR
ALİ ARTUL
BU DÜNYA YUVARLAKSA BAZILARI KÖŞEYİ NASIL DÖNÜYOR
-
cj2609.kerdeş sözkonusu yer define yatagı büyük bir ovanın etrafı 4.tarafı köylerle kaplı 7den 70mişe köylünün gözü toprakta.ornınmalı alındı.
-
eriklii yayla bilirim
selam akadaşlar ben foruma yeni katıldım ama uzun zamandır bu işlerle uğraşıyorum
aanılan yeler arasında tarihi bent var ve ben bu bent üzerindeki işaretlerin hepsini fouma ekledim ama bir türlü youm yapan akadaş olmadı çok karışık ve karmaşık bi yer ve bu alanda okadar çok işaret varki insanın aklı duracak gibi oluyo hangisi gerçek hangisi yanıltmaca çözemedim bu bölgede belki 20 den fazla birbirine çok yakın işaretler var forumdan bakasanız göreceksiniz şimdiden teşekkürler
aanılan yeler arasında tarihi bent var ve ben bu bent üzerindeki işaretlerin hepsini fouma ekledim ama bir türlü youm yapan akadaş olmadı çok karışık ve karmaşık bi yer ve bu alanda okadar çok işaret varki insanın aklı duracak gibi oluyo hangisi gerçek hangisi yanıltmaca çözemedim bu bölgede belki 20 den fazla birbirine çok yakın işaretler var forumdan bakasanız göreceksiniz şimdiden teşekkürler
- tarıkziyad
- PROFESYONEL
berber magarasınıda ben eklemek istiyorum 

Bir gemileri yakanı sevdim birde gemileri karada yüzdüreni
erikli yayla arkdaslar canakkale civarında bi yer ve oralardanda bişeyler cıktıgı duyduk hatta rivayet odurkii 500 kiloo altın kacırmıs bizim abiler söyleyen abii diger arkadasına küfür ediyordu
baskasına kaptırdık yeri diye at isaretii varmıs atın arka ayaklarınından mıı hesaplanıyormus bişeyler söylemistii

çatak.. iki öküz.. haramidere sinopta var ilgilenenlere duyurulur
SIM DEDIĞIN ÇİFT BACALİ MAĞARA ARTVIN BORÇKADA BILIYORUM NE GIBI BIR BILGI ISTIYORSUN : 

SIM BIRDE SARIKAYAYI ARIYORSUN ERZURUM ISPIR ILÇESINDE ARDIĞINI BILDIR DIYERLERINE GELINCE HENUZ RASLANMADI VEYA BULUNAMADI BULUNSADA BULAN NET BIR BILGI VERMEDI HALA ARAYAN ÇOK KIŞI VAR BAZILARI OSMANLININ SON DONEMLERINE UĞRAŞTIĞI EŞKIYA ERMENI VOLVODONUN YALANLARI VE DUZMELERI.