Ceylan Derisine Yazılmış Kabartmalar

Bu Forumda Haritalar İle İlgili Konular Açabilir Örnekler Sunabilir ve Gönderilen Mesajlara Yorum Yapabilirsiniz.

Moderatörler:SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ

Cevapla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
SoNHaKaN
DefinemORG'cu
DefinemORG'cu
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ceylan Derisine Yazılmış Kabartmalar

Okunmamış mesaj gönderen SoNHaKaN » 15 Nis 2014, 21:28

Ceylan derisine yazılmış kabartmalar ve resimler var ama okuyamıyor ve çözemiyorum.
Bunun ne olduğu konusunda bana yardım eder misiniz ?

değerli dostum sonhakan...
uzun sürenin ardından seni aramızda görmek çok güzel...
fotoğraflar sakıncalı olduğu için tarafımdan silinmiştir...
aramıza tekrar hoş geldin...

saygılar
xxxcjxxx

SoNHaKaN
DefinemORG'cu
DefinemORG'cu
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Ceylan Derisine Yazılmış Kabartmalar

Okunmamış mesaj gönderen SoNHaKaN » 16 Nis 2014, 20:26

Senin beni unutmadığını görmek ise en güzeli dostum. Hoşbulduk. Özeline mesaj attım bir ara bakabilirsen çok mutlu olurum.

Kullanıcı avatarı
SeRHaT21
YÖNETİM
YÖNETİM

Okunmamış mesaj gönderen SeRHaT21 » 17 Nis 2014, 11:07

cz süleyman sen çok gıcıksın varya
Sitemizde Tarihi eser alım satımı yapılmamaktadır... Eser resimleri yayınlanmamaktadır...
Bulduğunuz emareleri bağlı olduğunuz Müze müdürlüklerine teslim ediniz.. Tarihi eser kaçakçılarından uzak durunuz kesinlikle internet ortamında sizleri suça teşvik edenlerden uzak durunuz.

Kullanıcı avatarı
ferdx45
DefinemORG'cu
DefinemORG'cu

Okunmamış mesaj gönderen ferdx45 » 18 Nis 2014, 16:44

İnşAllah adının gibi son olursun sonhakan :cry:
bir görseydik :mrgreen:
RASTGELSİN............

“DEFİNE HARİTALARI VE OKUMA TEKNİKLERİ” sayfasına dön