[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable Kayada insan yüzü kabartma yorumlarınızı bekliyorum? -DEFiNEM.ORG
DEFiNEM.ORG
Define İşaretleri ve Anlamları, Definecilik, Define Yerleri, Mezar İşaretleri, Eskiçağ Dilleri, Metal Dedektörler
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Önce okunmamış mesaj •5 mesaj[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
•1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bude dikili taşımız köklü kayadan yontma dikili taş taşın dibine bakarsanız yandaki kayaya bağlantılı olduğunu göreceksiniz yorumlarınızı bekliyorum değerli ustalarım
değerli arkadaşlar bu siteye neolmuş Allah aşkına baskınmı yedi kimse atılan bir fotoğrafa neden yorum yapmıyor 5 gun oldu bu fotoları atalı 18 üye bakmış gurubun üyelerimi terketti gitti gurubu bu grububfen kim bakıyosa baksın binlerce üyesi nerede ben 3yıl önce fütülar atmıştım yorum yapacam diye ustalar birbiriyle yarışıyodu lütfen biri bana cevap versin
Sayin arkadas birinci resimde bayagi tahris yapilmis sizin insan kafasina benzetiginiz resimde cok isaret olmali iyce arastirma yap 2 resimde kaya doguya ve batiya bakiyor kolgeden belli yanlis yonlendirmek istemem kayanin izerinde isaret varmi bak suyla islat oyle bak ..
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
5 mesaj[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
•1. sayfa (Toplam 1 sayfa)