(Önemli lütfen yardım arkadaşlar )

Bu Bölümde Diğer Eski Eşya Kategorilerine Uymayan Eski Eşyalara Ait Bilgi ve Fotoğrafları Paylaşabilirsiniz

Moderatörler:SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ

Cevapla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
defineci111
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
(Önemli lütfen yardım arkadaşlar )

Okunmamış mesaj gönderen defineci111 » 12 Kas 2013, 20:38

Merhaba arkadaşlar,
Çok eskiden kalma olup, şimdilik ''yeniçeri matarası'' olarak bildiğimiz, bu madeni eşya hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız forumda mevcutmu ? Herhangi bir tarihi değeri varmı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Resim
Resim
Resim

defineci111
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: (Önemli lütfen yardım arkadaşlar )

Okunmamış mesaj gönderen defineci111 » 13 Kas 2013, 19:29

Yokmu arkadaslar cevaplayacak kimse?

Kullanıcı avatarı
TigraN

Re: (Önemli lütfen yardım arkadaşlar )

Okunmamış mesaj gönderen TigraN » 21 Kas 2013, 01:04

Bu matara değil metal para cüzdanı gibi düşünün altın ve gümüş sikkeleri koymak için maddi anlamda bir değeri yok
EN KALİTELİ DEDEKTÖR İNSAN BEYNİDİR

http://www.definem.org Ana Sayfamızdaki Define İşaretlerimize Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Lütfen Facebook Sayfamıza Katılarak ve Arkadaşlarınıza Önererek Destek Veriniz...

http://www.facebook.com/Definem.org

“Diğer Antika Eşyalar” sayfasına dön