Stelmann prh30 benzinli hilti.
Moderatörler:SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ
-
- Kayıt:18 Kas 2012, 22:55 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Selamun aleykum arkadaslar,elımde bır yıldır kullandıgım benzınlı hıltı prh30 var,6,5 kg agırlıgında,kırıcı ve delıcı olarak kullanabılırsınız,ufak bır degısıklıkle karot makınesı halıne gelebılır sıze kalmıs,benzınlı hıltının yanında cantası,kırı ve delıcı ucları,affıl kullanmak ıcın 28*60mm uc,yer zemın burgusu(120cm toprak burgusu )mevcut,sadece bu uclar 300tl dır,22*1000mm uc alınarak akfılın yenı urunu green break cok rahat kullanılıyor,bu makıne her defınecının elınde olması gereken bır alettır,gercekten cok ıse yarıyor,1mt lık ucla kaya ıclerı bosluk kontrollerı,toprak burgusuyla mezar yada kapalı yerlerın tespıtı yapılabılıyor,makıneyı aldıgım bır yıl oldu gayet temızdır toplam on kez kullanmadım,aldıgım bayı akfıl sakarya incelersenın hıltıyı ve dıger bahsettıklerı gorebılırsınız,istenırse ben kendımde resım cekebılırım,hıltıyı tam takım 1800 tl almıstım arkadaslar bayı sahıbı teyıt edebılır,suan nakıt 1250 tl ye verırım pazarlık yok yalnız,takas olarakta Lorenz lpx2,Lp5,Pulse star2pro,bu cıhazlarla takas yapabılırım,aramızda anlasırız,fıyatı yukseltırsenız bende takas fıyatımı degısırım pıyasayı bılıyoruz ve tamır gormus makıneyle takas olmaz saygılarımla.
-
- Kayıt:18 Kas 2012, 22:55 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Stelmann prh30 benzinli hilti.
Selamun aleykum arkadaslar,fıyatı 1100tl dusurdum alana hayırlı olsun.
-
Re: Stelmann prh30 benzinli hilti.
Hilti satılmıştır moderator arkadas ılanı kaldırabılırse ıyı olur saygılar.